PRIPREME ZA 3. IZDANJE SAJMA
Veliko nam je zadovoljstvo obavjestiti Vas da je inicijativa za stvaranjem događaja koji precizno ciljano i efikasno spaja sve sudionike iz sektora materijala, poluproizvoda, repromaterijala i tehnologija iz regionalne drvne branše u cijelosti zaživjela, postala aktivna i sada se vrše pripreme za 3. izdanje. Prisjetimo se, da su prema presjeku interesa na relaciji dobavljač-kupac kreirane temeljne odrednice  događaja koji se profilirao kao regionalni poslovni sajam zatvorenog tipa. Sajam na jednom mjestu omogućiti ciljane poslovne susrete koji su neophodni i za dobavljače-izlagače i za potrošače-posjetitelje. To se postiže strogo definiranim profilom izlagača i posjetitelja.

Pravilnici
 
Na temelju iskustava dobivenih u prethodna dva izdanja sajma zaključeno je da su za bolju pripremu i uvoz opreme i tehnologije za izlaganje kao i logistiku neophodni pravilnici kojih se potrebno pridržavati. Riječ je o pravilnicima koji određuju ponašanje i postupke izlagača i organizatora kada je riječ o nastanku uvjeta za aktivaciju osiguranja, načinu opremanja izložbenih prostora i uvoza eksponata na izložbeni prostor. 

Ulaz 
Zatvoreni tip sajma efikasno vrši filtraciju ciljanih skupina, a financijski je prihvatljiv. Stoga je do sad opravdano ponudio očekivanja najboljih rezultata. Na sajam je moguće ući samo s pozivnicom, koje organizator dodjeljuje svima iz svoje proširene drvne baze, a koji isključivo i strogo zadovoljavaju profil posjetitelja. U to spadaju i uzvanici iz ostalih regija (Slovenija, BiH, Srbija, Makedonija, Crna gora...). Također svaki izlagač ima mogućnost slanja pozivnice svojim uzvanicima. Izlagač ili osoba s pozivnicom može izravno uvesti i druge osobe na samom ulazu objekta.

Profil izlagača 
Prijaviti se za izlaganje mogu oni koji isključivo spadaju u profil izlagača, a to su sve one pravne ili fizičke osobe (domaće ili inozemne) koji su trgovci ili veletrgovci, odnosno dobavljači/zastupnici drvnih i povezanih materijala, drvnih poluproizvoda, okova i pribora ili tehnologije za obradu drva. 

Profil posjetitelja 
Na pozivnice imaju pravo isključivo oni koji spadaju u profil posjetitelja, a to su pravne ili fizičke osobe koje spadaju u kupce/potrošače izlagačke ponude. To su prije svega stolari, proizvođači namještaja, brodograditelji, tesari, drvoprerađivači, vlasnici hotela i apartamana, arhitekti, dizajneri, školstvo i sl. skupine iz šire regije, 
ponajprije iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije. 

Izložbeni prostori
U cilju da svi izlagači budu u podjednakom položaju solucije zauzmanja izložbenih prostora su ograničene. Postavljena su i određena pravila (uvjeti izlaganja) u 
smislu opremanja i proizvodnji buke. 

Rok za prijavu 
Budući da je kompleks Arena Zagreb ograničen izložbenom površinom od 5.531 m², a interes za izlaganje je poprilično velik, izlagači moraju posebnu pažnju obratiti na rok za predaju prijavnica.

Postanite izlagač: 
Za posjetitelje: