• Mon super titre

  Mon super titre

 • Deuxième titre

  Deuxième titre

 • Troisième titre

  Troisième titre

 • Quartième titre

  Quartième titre

Popis izlagača 2017.LEITZ
Nakon Ligne u Hannoveru, tvrtka Leitz će još jednom izložiti najnovije sustave alata za obradu drva kao i najnovije generacije kružnih pila.
>>
više
    

HÄFELE
Häfele je međunarodno organizirana obiteljska tvrtka koja posluje sa sjedištem u Nagoldu u Njemačkoj. Osnovana je 1923. godine i do danas služi drvnoj industriji.
>>više
                                                                     
 

PROCHROM-COMP
Tvrtka Prochrom-comp zastupa priznate i afirmirane brandove strojeva za primarnu obradu drva, kompresora i opreme za komprimirani zrak.
>>više
                                                                     
 


OHRA
Tvrtka Ohra Regalanlagen GmbH sa sjedištem u Njemačkoj nudi sustave skladištenja i regala te između ostalog i sva potrebna projektiranja za buduća skladišta.
>>više
                                                                     
 


SCHACHERMAYER
Godine 1838. Joseph Schachermayer započinje priču tvrtke Schachermayer. Danas, 174 godine kasnije tvrtka zauzima vodeće mjesto u drvnoj branši.
>>više
                                                                     
 


KOIMPEX
Tvrtka Koimpex osnovana je 1981. godine i od tada bilježi poslovni razvoj na području strojeva i kompletnih postrojenja za obradu drva.
>>više
                                                                     
 


ATTAX ADHESIVES
Lijepljenje je najučinkovitija met­o­da sastavljanja, i zauzima veliki udio globalnog tržišta. Tvrtka Attax Adhesives Service pouzdan je partner na tom području.
>>više
                                                                     
 


KRIŠTOFIĆ
Obrtnička radionica za izradu i brušenje reznih alata Krištofić osnovana je 1989. godine. U glavnoj ponudi se nalaze i alati renomiranog proizvođača Leuco.
>>više
                                                                     
 


BIMAS Engineering
Bimas Engineering razvija strojeve za nanošenje tekućeg ili termotopljivog ljepila na različite vrste površina pomoću valjaka ili antropomorfnih robota.
>>više
                                                                     
 


TRIMWEX
Tvrtka Trimwex je do danas je izgradila prepoznatljivo ime na području preša za debljinsko i širinsko lijepljenje, montažnih preša te strojeva za nanošenje ljepila i ulja.
>>više
                                                                     
 


FORMA CERKNICA
Forma Cerknica specijalizirana je tvrtka za tehnolo­š­ko projektiranje, izradu, dobavu i montažu strojeva i opreme za drvnu industriju.
>>više
                                                                     
 


INCOPLAN
Poslovanje tvrtke Incoplan temelji se na tehnologiji za sušenje drva. Tvrtka je spremna ostvariti svaki individualni zahtjev kao standardni projekt.
>>više
                                                                     
 


HOMATEH
Kao partner vodeće svjetske grupacije Homag Group AG nudi kompletan program strojeva, opreme i rješenja za industriju ili obrt.
>>više
                                                       

EUROLAM
 U osnovnu djelatnost tvrtke Eurolam spada - prodaja Hranipex ABS i melaminskih dekorativnih rubnih traka, GTV okova za namještaj, Jowat i sl.
>>više
                                                                         
 


VINSKI JURAJ
Vinski Juraj je specijalizirana radionica za izradu i servis alata za obradu drva. Kroz tvrtku Vial d.o.o. dobavlja se kompletan asortiman alata Metal World
>>više
                                                                     
 


ČETIRI CR
Tvrtka Četiri CR zastupa Mirka proizvode, vodećeg proizvođača fleksibilnih abrazivnih materijala i patentiranih proizvoda za brušenje i završnu obradu.
>>više
                                                                     
 


ARBOMAC
Tvrtka ArboMac generalni je zastupnik za renomirane njemačke proizvođače svestranih strojeva za drvnu industriju Holz-HerAltendorf.
>>više
                                                                     
 


DIR RUBINIĆ
DIR-Drvna industrija Rubinić proizvodi lamperiju, brodski pod, balkonske ograde, materijal za izradu drvenih kuća, masivne ljepljene ploče od hrasta...
>>više
                                                                     
 


NIGOS
Tvrtka Nigos osnovana je 1990. godine i od tada djeluje na području industrijske i profesionalne elektronike, mjerno regulacijske opreme i sušara za drvo.
>>više
                                                                     
 


TORUS
Tvrtka Torus pneumatika je prisutna na tržištu više od 20 godina. Proizvodi, servisira, prodaje i projektira raznu tehnološku opremu za komprimirani zrak.
>>više
                                                                     
 


LESTROJ
Tvrtka Lestroj poznata kao uspješna tvrtka na slovenskom tržištu od 1989. godine pruža sveobuhvatnu paletu strojeva i opreme za velike i male stolare.
>>više
                                                                     
 


TILIACO
Tvrtka Tiliaco djeluje na tržištu više od 20 godina, a na njemu je poznata kao izdavač časopisa Drvo koji je ujedno i prvi hrvatski časopis u drvnoj branši.
>>više
                                                                     
 


SIMPOL
Tvrtka Simpol osnovana je 1993. godine u Zagrebu. Djelatnosti tvrtke su zastupanje poljskih tvrtki u segmentu strojeva za obradu drva i drvnog ostatka te grijanje stambenih i industrijskih objekata.
>>više
                                                                     
 


VAR
Osnovna djelatnost tvrtke Var povezana je s viličarima. Između ostalog, vrši se zamjena, prodaja i servis rabljenih viličara te dobava rezevnih dijelova.
>>više
                                                                     
 


PRIMOSTROJ
Tvrtka Primostroj  je zastupnik plave linije strojeva grupacije SCM Group. Tvrtka se bavi prodajom novih i rabljenih strojeva i alata za drvnu industriju.
>>više
                                                                     


MOIMPEX
Tvrtka Moimpex će na sajmu zastupati poznate tvornice Heitz i Cattin Filtration. Tvrtka Heitz je svjetski lider u proizvodnji furnirskih rubnih traka.
>>više
                                                                     
 


PREGIMEX
Tvrtka Pregimex zastupa Wood-Mizerovu suvremenu tehnologiju koja se temelji na visokokvalitetnim piljenicama i minimalnim pilanskim ostatcima.
>>više
                                                                     
 


INTERCET
U tvrtki Intercet iz Slovenije već se od 1989. godine nude Weinig rješenja za veću produktivnost, kvalitetu i fleksibilnost u primarnoj obradi drva.
>>više
                                                                     
 


KIMEL FILTRI
Kimel-FIltri je vodeći proizvođač industrijske ventilacije i filtracije u regiji. U glavne proizvode spadaju i sustavi otprašivanja te lakirnice.
>>više
                                                                     
 


BÜRKLE
Tvrtka Bürkle je jedna od globalno vodećih proizvođača na području tehnologija za prešanje i površinsku obradu.
>>više
                                                                     
 


HUDEK ZAGREB
Danas tvrtka na više od 2000 m2 skladišnog prostora i 25 djelatnika nudi: hobi strojeve i ručne alate, klasične strojeve za obradu drva, CNC ...
>>više
                                                                     
 


LESNINA INZENIRING
Na području tehnologija za primarnu i sekundarnu obradu drva Lesnina inženiring nudi cjelovitu ponudu na najvišem svjetskom kvalitativnom nivou.
>>više
                                                                     
 


TOTUS
Tehnološka ponuda slovenske tvrtke Totus osim osnovnih stolarskih strojeva, alata i pristroja uključuje i strojeve za proizvodnju namještaja i obradu drva.
>>više
                                                                     
 


WINKY
Tvrtka Winky predstaviti će se na sajmu sa svojim sustavima otprašivanja. U ponudi se nalazi širok spektar pozitivnih i negativnih odsisnih sustava.
>>više
                                                                     
 


ROTAL
Od samog osnutka, od 1993. godine osnovna djelatnost tvrtke Rotal je plasman i prodaja profesionalnog alata za potrebe drvne industrije i obrta.
>>više